Un compromís amb el nostre Mediterrani

Des de la seva fundació el 1967, el Celler de Pescador ha estat involucrat en la conservació i cura del Mar Mediterrani.

A Blanc Pescador treballem per transmetre i demostrar el nostre amor pel mar. Una manera de veure el món que comença per respectar i cuidar allò que ens envolta: el nostre Mar Mediterrani.

I com ho fem?

Neteges de platges

Marques sostenibles

Conscienciació i visibilitat

Alliberaments de tortugues

Cuidem i respectem el mar

Durant sis anys, Blanc Pescador ha col·laborat amb la fundació CRAM (Centre de Recuperació d’Animals Marins) amb l’objectiu de preservar, conscienciar, millorar, estudiar i aportar solucions al medi marí.

Actualment, des del Celler del Pescador continuem realitzant accions per tindre cura del nostre entorn així com del medi marí.

Alguns dels nostres projectes que hem dut a terme són:

Col·laboració amb diverses associacions que es dediquen, de manera altruista, a la neteja de platges, i treballen per educar i conscienciar la societat de la importància de respectar el medi marí.

Col·laboració amb diferents Associacions i Col·lectius Centrats al mar com Cap al mar, l'Associació Catalana de Dones de la Mar.

Sorteigs mensuals a les nostres xarxes socials per apropar productes sostenibles a tothom que hi vulgui participar.

Conscienciació a la nostra comunitat a través de diferents consells relacionats amb el mar.

Entrevistes a amants del mar: El nostre planeta és ple d'amants del mar, persones que dediquen la seva vida a cuidar-lo i respectar-lo, amb projectes curiosos i nous. Des de Blanc Pescador volem donar-li veu.

Altaveus, música alta…

Ja no hi ha CALMA a les nostres platges

Fa anys que des del Celler del Pescador tenim un compromís amb la Mar Mediterrània.

Per això ens preguntem…I si des de Cala Pescador fem una petició als ajuntaments costaners perquè implementin mesures sobre aquest tema i així 

retornem la calma a les nostres cales i platges?

CALA PESCADOR X MIKI NÚÑEZ

Junts creem la cançó silenciosa de l’estiu per a conscienciar sobre la contaminació acústica a les platges catalanes. Una cançó amb un «mood» molt estiuenc on el que realment importa és el gaudir de la calma de les nostres cales i platges.

fondo_cala

ACABEM AMB LA CONTAMINACIÓ ACÚSTICA DE LES NOSTRES PLATJES!

JA PORTEM MÉS DE 10.000 FIRMES!

Desplaça cap amunt